Svjetsko prvenstvo u nogometu: Upute za preživljavanje

Foto: Shutterstock

ZNAMO, postoji velik broj žena koji prati Svjetsko prvenstvo, ali postoji i velik broj onih koje će jedva dočekati da ono završi. Kad je u pitanju nogometna ludnica, muškarci nas često ignoriraju, a iako je teško preživjeti cijeli mjesec takvog ponašanja, uz ove će ti savjete možda biti lakše.

Pokušaj ga shvatiti
 
Ako ti nije jasno u čemu je stvar i zbog čega je toliko zaluđen - pitaj ga. Neka sjedne s tobom i objasni ti zašto mu nogomet toliko znači i kada je prvi put shvatio da je zaljubljen u taj sport. Odgovor će te možda toliko iznenaditi da će igra i tebi postati draga.
 
Traži da te uključi
 
Mnogi muškarci jednostavno pretpostavljaju da njihove cure ne žele pratiti nogomet i da im je cijela priča dosadna, a žene pretpostavljaju da nema šanse da ih njihov dečko uključi u proces praćenja pa se međusobno ignoriramo tijekom trajanja prvenstva. Ako želiš biti uključena, traži ga upravo to.
 
Iznenadi ga
 
Ako si uvijek do sad izbjegavala gledanje tekme, a želiš se družiti sa svojim nogometom zaluđenim dečkom za vrijeme prvenstva, uvijek ti preostaje opcija da ga iznenadiš i gledaš tekmu s njim. Nauči što je ofsajd, pitaj prijatelje da ti objasne osnovna pravila, i iznenadi svog dečka naglim povećanjem interesa za njegov omiljeni sport.