Symphonic Love: Chris Brown lansirao interaktivnu web stranicu

KONTROVERZNI R&B  pjevač Chris Brown lansirao je web stranicu po imenu "Symphonic Love" koja će njegovim obožavateljima služiti kao interaktivni medij pomoću kojeg će moći međusobno komunicirati.

"Stranica je napravljena tako da na njoj možete pronaći instant inspiraciju i dobiti potporu za razne vrste poteškoća, a svoju kreativnost možete iskoristiti kako biste nešto postigli. To radim  otkad sam dijete pa toga znam da i ostala djeca trebaju takvu vrstu ohrabrenja", izjavio je 23- godišnji Chris.



Interaktivna stranica tako omogućava obožavateljima da objavljuju svoje umjetničke radove, slušaju glazbu, gledaju video materijale da se međusobno druže i jedni drugima pomažu.

Stranicu možeš poduprijeti i ti pomoću "Symphonic Love Giving Assistanta" - besplatne aplikacije koja omogućava fanovima da skupljaju novce i osvajaju nagrade prilikom online kupnje. Prvih pet tisuća obožavatelja koji će downloadati dotičnu aplikaciju ulaze u uži krug u kojem mogu osvojiti sliku koju je naslikao sam Chris.