Tajna njihovog izgleda: Razmišljanja o ljepoti najpoznatijih cura današnjice

PREMDA mislimo kako u svakom trenu izgledaju savršeno, celebrity cure puno truda ulažu kako bi u svakom trenu bile besprijekorno sređene, ženstvene i zavodljive.

Svaka od njih ima neku svoju tajnu, bilo da se radi o limunu, načinu na koji se nanosi parfem ili make up-u za tijelo, a sve se slažu u jednome - da je žena najljepša kada je zadovoljna.

Časopis Marie Claire sakupio je razmišljanja o ljepoti nekih od najslavnijih zvijezda današnjice. Pogledajte što su izjavile:

Megan Fox

"Za mene je definicija ljepote jednostavnost, elegancija i seksipil. Moj uzor je Ava Gardner. Mislim da žena najbolje izgleda kad je zadovoljna, jer tada zrači. Ženstvenost nije stvar izgleda. Ženstvenost je stav."



Scarlett Johannson

"Ako moja koža izgleda sivo ili je puna crvenih točkica prije važnog eventa, na nju nanesem svježe iscijeđeni sok limuna kako bi je posvijetlila. Malo pecka, no to je moj najdraži tretman. Limun dodajem i u vodu koju pijem. Isprobajte taj trik, bit ćete oduševljene!"



Kylie Minogue


"Za moj posao šminka za tijelo je izuzetno važna. Moji vizažisti uvijek me prate sa puderima i iluminatorima kako bi moje tijelo izgledalo besprijekorno. Najviše volim iluminatore sa zlatnim česticama koje nanosimo na noge, ruke i dekolte."



Dakota Fanning

"Mislim da izgledam neobično s umjetnim tenom. Moja koža mi se sviđa upravo ovakva kakva je te ju ne namjeravam mijenjati. Naravno, osim ako scenaristi to zatraže od mene."



Liv Tyler


"Nekoliko kapljica parfema protrljam među prstima i zatim ga nanesem na kožu iza ušiju, iza koljena, na pupak, čak i na stopala kako bi lijepo mirisala kad skinem cipele. Volim ženstvene parfeme, a najdraži mi je Givenchy Very Irresistible."