Talentirani Filip Dizdar predstavio prvi album "I dalje sanjam"!

Foto: Press

PRVI album mladog pjevača "I dalje sanjam" ugledao je svjetlo dana.

Sinoć je u centru Zagreba talentirani Filip Dizdar predstavio svoj album prvijenac, koji je nastajao tri godine, a sadrži čak 13 pjesama. A ima li bolje promocije od snimke uživo? Tako je Filip široj publici predstavio nove hitove u jednosatnoj snimci sa svojim Whatta Bandom, a u tome su ga podržali obitelj te brojni prijatelji i suradnici, kao što su Marko Tolja, Dalibor Petko, Nives Čanović, Ivana Kindl, Ivan Šarić te Filipova djevojka i naša kolumnistica Ana Perduv.
 
 
Filipu se u jednom trenutku na pozornici pridružila i sestra Natali Dizdar, koja je s njim otpjevala Adelinu obradu pjesme "Lovesong", britanskog benda The Cure, čime su zaradili gromoglasan pljesak.
 
 
„Hvala svima koji su prošli ovaj put sa mnom: kolegama producentima i autorima, obitelji na bezuvjetnoj podršci, prijateljima što znaju moje pjesme na pamet, mojoj djevojci  što me tjera da svakim danom budem bolji… No, posebno i veliko hvala svima vama koji pratite moj rad što mi vjerujete i što sam upravo zbog vaše podrške dobio priliku baviti se onime što najviše volim – glazbom!“, izjavio je Filip, a mi mu želimo puno sreće u daljnjem radu.