"Test-vožnja" dekoltea: Sad je nove grudi moguće isprobati na 24 sata

Foto: Calvin Klein

UPOZNAJTE posljednje novosti u svijetu estetske kirurgije...

Dr. Norman Rowe, estetski kirurg iz New Yorka, svaku svoju pacijenticu koja to želi, uz pomoć svoje InstaBreast tehnike pretvara u svojevrsnu Pepeljugu. Jer baš kao što su njezina haljina, frizura i kočija potrajale samo do ponoći, tako i čarolija dr. Rowea traje samo jedan dan.

Njegova spomenuta tehnika u samo 20 minuta osigurava povećanje grudi koje traje idućih jedan do dva dana. InstaBreast tehnika zapravo je ubrizgavanje sterilne fiziološke otopine u tkivo grudi. Ubrizgavanje pod različitim kutevima osigurava punoću na mjestima i u omjeru koji pacijentica želi, a cijeli je postupak potpuno bezopasan jer se fiziološka otopina kroz 24-48 sati potpuno apsorbira u tijelo, ovisno o tome koliko je brz nečiji metabolizam, bez ikakvih štetnih posljedica. Upravo fiziološku otopinu biste primili u slučaju dehidracije ili općenito lošeg stanja organizma, pa nema brige o postojanju njezinog štetnog djelovanja.

A ako ste se ikada zapitali zašto bi itko poželio velike grudi na svega 1 dan, doktor Rowe je pružio posve logično i razumno objašnjenje. Mnoge žene koje razmišljaju o povećanju grudi implantatima žele prije zahvata napraviti svojevrsnu probu i vidjeti kako bi im veće grudi pristajale. Još je češća posjeta onih koje veće grudi doista žele na samo jedan dan - dan koji je iz nekog razloga za njih poseban, bilo da se radi o njihovom vjenčanju, nekoj proslavi ili jednostavno danu u kojem žele zablistati punim sjajem. Zgodno, zar ne?

Izvor: Cosmopolitan.hr