"The Dark Knight Rises": Bruce Wayne u elegantnim Armanijevim odijelima izgleda neodoljivo!

GIORGIO Armani i Batman imaju više zajedničkih veza nego što vi to mislite. Naime, ova poznata modna kuća izrađuje odijela za Batmanov alter ego - gospodina Brucea Waynea, prenosi Vogue!

Armanijeve ćemo kreacije moći gledati u dugoočekivanom hitu Christophera Nolana - "The Dark Knight Rises", koji je svoju premijeru imao početkom ovoga tjedna u Londonu i New Yorku. Armani, koji je također izrađivao odijela za "The Dark Knight" 2008. godine, udružio je snage s nagrađivanom kostimografkinjom Lindy Hemming kako bi dizajnirali elegantna odijela u sivim nijansama.

"U leksikonu superheroja, čast je biti povezivan sa tako intrigantnim likom poput Brucea Waynea. Osjećam se privilegiranim što su me ponovno odabrali za suradnju sa talentiranom Lindy Hemming, s kojom ću kreirati još jedan klasični look koji će odisati snagom u Wayneovom misterioznom svijetu. Surađivati sa Christianom Baleom stvarno je prelijepo iskustvo. Drago mi je što sam uključen u stvaranje 'Dark Knight' svijeta", izjavio je Armani.

Giorgio je također izradio odijela i za Batmanove kolege Garyja Oldmana, Michaela Cainea, Josepha Gordona-Levitta te Annu Hathaway. Vjerujemo kako će ovaj spoj funkcionirati savršeno te jedva čekamo vidjeti seksi Christiana u elegantnim Armanijevim krojevima!