Timberland zima 2014.: Žuta čizma - naša ikona!

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

POČELO je 1973. s originalnom žutom čizmom, zvanom Timberland, koja je postala tako popularna da je cijela tvrtka promijenila ime u Timberland. S linijom vrhunskih proizvoda tijekom godina, Timberland je postao vodeći „outdoor“ brand na svijetu. Danas Timberland nastoji biti još bolji. Novi stilovi, inovacije, nove kolekcije. 2007. Earthkeepers kolekcija  sastojala se samo od jednog para čizama, danas je to najekološkija linija obuće u svijetu, koja kombinira izgled i performanse s ekološki prihvatljivim materijalima. Danas je Timberland brand za generaciju koja cijeni autentičnost, održivost  i  kvalitetu. Timberland je danas brand inspiriran prošlošću. Brand čije je vrijeme došlo. Best then. Better now.

Inspirirana grubim elementima Nove Engleske, žuta, vodonepropusna čizma predstavljena je 1973. godine. Dizajnirana kako bi osigurala trajnost, zaštitu i  jednostavan, vječni  stil, ova čizma je bila prva svoje vrste – i sigurno je ostala i danas najbolja u klasi, te predstavlja nezaobilaznu trendy obuću nove generacije dostupne u velikom izboru boja i izvedbi.


Danas , više od 40 godina kasnije, njezina kvaliteta, autentičnost i naslijeđe izdržljive i vodonepropusne čizme nastavlja se sa novim kolekcijama napravljenima za današnjicu.

Klasici za hladno vrijeme


Timberlandova kultna Žuta čizma, dizajnirana za najhladnije zime, ove sezone je osvježena  kroz Authentic Teddy Fleece kolekciju. Modeli iz ove linije omogućavaju damama dva izgleda – kada se nose podignute na uske traperice nude elegantnu siluetu tradicionalnu za žutu čizmu, te kad se nose preklopljenje osiguravaju više casual izgled.

Kao i kod izvorne Žute čizme, vodootpornost i izuzetna trajnost se podrazumijevaju.

Teddy fleece podstava, vrhunska koža u novim bojama, čine ove čizme “must have” artiklom u vašoj garderobi ove zime.

Dostupno u Timberland i Shooster trgovinama.

www.shooster.hr