Tko su dva seksi nova frajera u seriji "Pretty Little Liars"?

Foto: Screenshot, Press Foto,Cosmopolitan

OBOŽAVATELJICE serije "Pretty Little Liars" sigurno su zamijetile dva nova komada koji su se pojavili u najnovijim epizodama kako bi malo "začinili stvari".

Tko su oni i koga glume pročitajte u nastavku:

Ryan Guzman aka Jake

Dvadesetpetogodišnji glumac i plesač oduševio je cure diljem svijeta glavnom ulogom u filmu "Step Up Revolution". U seriji "Pretty Little Liars" glumi novu ljubav tamnokose Arie koja uz njega pokušava zaboraviti Ezru. Aria i seksi novi frajer susreću se na satu borilačkih vještina koje Jake predaje te odmah osjećaju privlačnost. Premda se Ariji jako sviđa novi frajer, još uvijek potajno pati za Ezrom.



Zgodni Ryan obožava sportove pa se uz borilačke vještine bavio i nogometom, ragbijem i košarkom, a u slobodno vrijeme najradije crta. Zanimljiva je činjenica da je naučio plesati samo zbog filma "Step Up"! Očito je prirodno talentiran, jer je zaista teško samo tako naučiti pokrete koje u tom filmu izvodi. Svaka čast, Ryan!



Sean Faris aka Inspektor Gabriel Holbrook

Tridesetjednogodišnji Sean, kojeg možda poznajete iz serija Life As We Know It i Reunion, u Rosewood dolazi kao novi inspektor koji tjera strah u kosti našim djevojkama. Inspektor Holbrook istražuje smrt kolege Wildena, a glavni sumnjivci na njegovoj listi su upravo Aria, Spencer, Hanna i Emily te Hannina mama.



Sean se manekenstvo počeo baviti već s 12 godina, a kad ne glumi bavi se dobrotvornim radom. Često se nalazi na listama najseksipilnijih muškaraca na svijetu.



Zanimljiv podatak: Na audiciju za seriju Pretty Little Liars Ryan je došao zbog uloge Inspektora Holbrooka!