Tko su novi sexy frajeri u seriji "Suits"?

Foto: Press Foto, Screenshot

SERIJA "Suits" iznimno je popularna zbog odličnog scenarija, ali i zbog sexy glavnih likova Harveyja i Mikea, kojima žene jednostavno ne mogu odoljeti.

Scenaristi su očito shvatili kako interes ženskog dijela publike za muškarcima u odijelima ne treba zanemariti pa su u 5. sezonu odlučili ubaciti 2 nova prezgodna frajera.

Radi se o zgodnom odvjetniku Jeffu te razmaženom bogatašu Loganu, a uz tv gledateljice, ovi dečki u seriji zavode i glavne junakinje!

Doznajte nešto više o njima!

D.B. Woodside (koji u seriji glumi Jeffa Malonea)



Zgodni D.B. glumio je u brojnim serijama i filmovima - na popisu njegovih uspjeha nalaze se serije "Single Ladies!,"Parenthood",   "Buffy the Vampire Slayer", "Hellcats", "Hawthorne", "Grey’s Anatomy", "CSI", "Private Practice" i "Castle" te filmovi "Romeo must die" i "Mississippi Damned".

Ima 44 godine, a često se nalazi na listama najseksipilnijih holivudskih frajera.
 

Brendan Hines (koji u seriji glumi Logana Saundersa)



Sexy Brendan ima 37 godina, a uz glumu bavi se pjevanjem i skladanjem.

Glumio je u tv serijama "Scandal", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" i "Lie to me", a 2008. godine izbacio je solo album "Good For You Know Who" nakon kojeg je uslijedio "Small Mistakes" 2011. godine.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se kako se u tajnosti oženio za dugogodišnju djevojku, no ubrzo se otkrilo kako su glasine lažne.