Tko tu koga: Leonardo DiCaprio uhvaćen kako se uvaljuje Dakoti Johnson

Foto: Getty

MI se to ne bi usudili raditi iza Rihanninih leđa.

Iako se u posljednje vrijeme ne stišavaju glasine kako slavni glumac ljubi jednako slavnu Rihannu, čini se kako to ne podrazumijeva prestanak uvaljivanja drugim ženama.
 
Naime, kako su se raspisali strani mediji, slavni Leo nije se odvajao od nove holivudske zvijezde Dakote Johnson, na after partyju 40. godišnjice "Saturday Night Live" showa. Kako prenosi portal Lainey Gossip, glumac je pokušavao na sve načine očarati Dakotu, a ona se čitavo vrijeme pravila kao da joj to ne paše. 
 
"Moglo se vidjeti po njoj kako joj itekako godi takva pažnja. U jednom trenutku, Leonardo je nježno prebacio ruku preko njezinog ramena te joj nešto šapnuo", otkrio je nepoznati izvor.
 
Podsjetimo, zvijezda filma " Pedeset Nijansi Sive" nedavno je prekinula vezu sa dugogodišnjim dečkom Matthewom Hittom i to navodno zbog sexy uloge. Iako prekid još uvijek nije službeno potvrđen, čini se kako Leonardu to nimalo ne smeta.
 
Samo nas zanima što će mu na sve to reći Rihanna, kojoj je još neki dan navodno priredio raskošni party iznenađenja povodom 27. rođendana.