Tom Ford obožava Justina Timberlakea, ali ne i njegovu frizuru!

Foto: Press Foto, Harper's Bazaar

JUČER je u New York Timesu izašao članak o "modnoj" evoluciji Justina Timberlakea, koji se ovih dana sprema poharati glazbene ljestvice novim albumom.

Pa kako je ona izgledala? Na početku je bio mali slatki Justin, član popularnog benda 'N Sync, dečko Disney zvijezde Britney Spears, njegove plave kovrče i široka odjeća. Da, da , sjećate li se još uvijek toga? No, situacija se otada itekako promijenila, a "mali Justin" postao je "veliki gospodin". Za transformaciju je jednim dijelom zaslužan i slavni dizajner Tom Ford, koji je Justina počeo "oblačiti" 2011. godine. "Kada se bližite pedesetoj i nazove vas velika faca poput Justina, koji jedva ima trideset i želi da mu baš vi radite svu odjeću, pomisliš - pa ja još uvijek vrijedim!", izjavio je Tom. A da je napravio dobar posao, govori i činjenica da je pjevač nastavio suradnju s poznatim dizajnerom i na njegovom novom albumu "The 20/20 Experience", koji promovira ovih dana.

Izgleda da je Justin doista našao pravog stručnjaka za modu, jer izgleda bolje nego ikad, a svoj je dječački izgled zamijenio elegantnim odijelima. U članku Justina čak nazivaju "kreacijom Tom Forda". Jedino što bi dizajner promijenio na Justinu je frizura, u korist ravnije kose.

"Nije baš Frank Sinatra stil, ali dobro bi se uklopio u The Rat Pack i taj mu izgled odlično pristaje", zaključio je Tom.