Treća večer Fashion.hr-a: Revija slovenskih dizajnera iz Young@Squata oduševila hrvatsku publiku!

Foto: Marko Todorov/Cropix

NA TREĆOJ večeri ovosezonskog Fashion.hr-a svoje su najnovije kolekcije publici predstavile hrvatske dizajnerice Martina Felja, Morana Krklec u sklopu platforme LIFT te svima dobro poznata Marina Design, a veliki pljesak publike pokupila je revija slovenskog Young@Squata. Nakon revija u Silver Roomu, samo za odabrane, u White Roomu Fashion.hr-a, svoju je najnoviju kolekciju predstavio envy Room.

Martina Felja

Zaljubljenica u ženstvenost i glamur, Martina Felja predstavila je elegantnu kolekciju za prave dame. Kao novi detalj uvela je velike bijele perlice koje je strateški našila na uske bež haljinice, a mnoge je iznenadila izborom zelenog pliša koji se provlači kroz znatan dio modela. Uz čipku i kožu, tu su se našli prozirni ušici koji su haljinama dali dozu umjerenog seksipila.



Morana Krklec


Mlada Morana Krklec razveselila je svoje fanove urbanom kolekcijom u crnoj boji. Morana je se poigrala s linijama i krojevima te dobila zanimljive funkcionalne komade koji će sigurno naići na izvrstan odaziv kod cura koje mrze modnu uniformiranost. Avangardi sklona Morana izvrsno je stilizirala manekenke pa su tako "crninu" njezinih kreacija stilski razbile crvene i zelene cipele te detalji.



ZONA 45: Young@Squat

U sklopu regionalnog projekta Zona 45, posjetitelji Fashion.hr-a sinoć su uživali u maštovitosti mladih dizajnera iz Slovenije pod nazivom Young@Squat. Zaigrani Slovenci predstavili su odlične kreacije za muškarce i žene koji vole misliti "izvan okvira", a uz metalik materijale, ekscentrične ogrtače i zanimljive tunike, posjetitelje je oduševilo i njihovo viđenje muške mode u koje spadaju i plastični kaputi, plišane tajice i Barbie ružičaste hlače. Izvrsno!



Marina Design


Popularni brand Marina Design ni ovog puta nije ostavio obožavatelje ravnodušnim. Dizajnerica Marina Obradović je predstavila pomalo futurističku kolekciju koja je odisala minimalizmom, a uz omiljenu bijelu boju, okrenula se svijetlosivoj i blago zelenkastoj boji koja se savršeno uklopila u izvrsnu kolekciju.



eNVy Room

Glamur za ženstvene dame i pritajene seks bombe predstavio je popularni dvojac poznat pod imenom eNVy Room. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović još su jednom ostavili ženski dio publike prikazavši kolekciju beskrajno elegantnih haljina, hlača i bluda koje bi svaka žena poželjela posjedovati u svom ormaru.