Trendi majice kojima možete podržati borbu protiv raka dojke

Foto: Press Foto

STIGAO je mjesec obilježavanja borbe protiv raka dojke, a u humanitarnu akciju Darujmo ružičasti život uključio se i Fashion.hr.

U svrhu promicanja ove globalne kampanje koju u Hrvatskoj provodi udruga Europa Donna, od danas portal nosi oznaku ružičaste vrpce koju je specijalno za ovu prigodu osmislio poznati dizajnerski dvojac eNVy room.



Fashion.hr Style Community je na tržište lansirao majice poznatije kao oversized sweatshirt koje krasi print ružičaste vrpce koju je dizajnirao eNVy room. Ova akcija pokazuje da je moguće biti modno i humanitarno osviješten jer će zaradu od prodaje majica Fashion.hr Style Community donirati udruzi Europa Donna koja je pokrenula kampanju Darujmo ružičasti život.

Kupnjom majice s ružičastom vrpcom, svi kupci sudjeluju u borbi protiv raka dojke u kojoj je uz prikupljanje sredstava glavni cilj podizanje svijesti o potrebi kontrole, prevencije i ranog otkrivanja bolesti kod žena.

Majice Fashion.hr by eNVy room, kupnjom kojih svi mogu podržati ovu kampanju, dostupne su u Iggy koncept storeu u Zagrebu po cijeni od 249 kuna, a moći će se kupiti i na FASHION.HR-u koji će se održati od 14. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu te na izložbenom prostoru Europe Donne u subotu, 04. listopada, na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu.