Trgni se: Kako se izvući iz "jadna sam i sama" raspoloženja

ŽELIŠ vezu, ali nikako da nađeš onog pravog? Često možemo čuti svoje frendice, pa čak i sebe same kako izgovaramo "svi su dobri frajeri već zauzeti" rečenicu, za koju zapravo znamo da nije istinita, ali dobro dođe u trenucima kad nam je potrebna utjeha. Nisu svi dobri muškarci zauzeti, a to ćeš vidjeti tek kad širom otvoriš oči:

Samo pozitivno

Možda je proćelav, možda se ne odijeva po tvom ukusu, ali to ne znači da nije dobra osoba koja bi te mogla usrećiti. Jednostavno se odvaži pružiti šansu frajeru za kojeg misliš da ima potencijala.

Osmijeh ne košta ništa

Zadaj si mali zadatak - svaki dan odaberi nekog frajera kojem ćeš se osmjehnuti. Vjerojatno ćeš naići na situacije u kojima ćeš osmijeh morati samo uzvratiti. Zašto je ova vježba važna? Žene su često fokusirane na svoje obaveze i sebe same, pa okolinu koja ih okružuje često ne primjećuju. Ako ćeš ovo prakticirati redovito, sigurne smo da će stvari krenuti u pozitivnijem smjeru.

Sretni parovi

Možda misliš da je primjećivanje sretnih parova kontraproduktivno, no probaj razmišljati na sljedeći način - ako su oni našli sreću, zašto misliš da si ti iznimka? Znaš kako se kaže: "svaka krpa nađe zakrpu". Budi svjesna da ljubav oko tebe postoji i da ćeš je naći onda kad za to budeš u potpunosti spremna. Nemoj se obeshrabriti nizom neuspjelih pokušaja, a u svom solo životu uživaj dok traje.