Tri must have ljetne haljinice

DONOSIMO ljetne haljinice koje svaka cura treba imati u ormaru. Ne izlaze iz mode , praktične su i lako se kombiniraju.

Mala bijela haljina

Topli  ljetni dani postali potpuno nezamislivi bez običnih bijelih haljinica u svim dužinama i oblicima. Bijela haljinica izvrsno pristaje na preplanulu put uz šešir i cipele pune pete za popodnevne šetnje ili uz vrtoglavo visoke potpetice i decentni nakit za večernje izlaske. Ona se također može dobro složiti i uz platnene patike ili vesele balerinke. Igranjem s modnim dodacima bijelu haljinicu baš kao i crnu možeš nositi u svom stilu.

Košulja -haljina

Savršena kombinacija za tople dane je lepršava košulja-haljina u kombinaciji sa zanimljivim remenom. Ona odiše opuštenošću a materijal je prozračan i idealan za ljeto. Košulju-haljinu možeš dekoltirati po želji pa se sukladno tome može pretvoriti u pravu ljetnu seksi haljinicu. Lepršavu i laganu košulju-haljinu možeš obući i na plažu preko badića ali i na posao u gracioznom stilu. Košulja-haljina ne podliježe modnim trendovima tako da je možeš nositi kad želi i gdje želiš a izgled upotpuniti remenom, slamnatim šeširom ili šarenim nakitom, ovisno o stilu na koji ciljaš.

Cvjetna haljina

Ženstvene i lepršave haljine s cvjetnim uzorkom su apsolutni ljetni must have! Pristaju na ravne sandale, visoke cipele a čak i šarene japanke. Idealne su i za odlaske na plažu i za večernje izlaske, a uz cvijet u kosi pretvorit će te u pravu romantičnu damu. Nije važno kakvo je i koliko ga je, bitno je da je cvijeće!