Tri razgovora koje svaki par mora obaviti

Foto: Screenshot Youtube

PONEKAD veze funkcioniraju bez puno truda, ali u većini slučajeva se oko njih ipak treba malo jače potruditi. Ako ulaziš u novu vezu ili si već u njoj, ovo su razgovori koje jednostavno morate obaviti.
 
Razgovor sa sobom
 
Ne sa sobom Djeda Božićnjaka, ovo se odnosi na razgovor sa samom sobom. Prije nego što uopće uđeš u vezu, moraš znati jesi li spremna na taj korak. Želiš li biti vezana za nekog ili misliš da će ti faliti sloboda? Jesi li spremna na odricanja koja svaka veza nosi ili i dalje planiraš sve raditi kao da nemaš dečka? Najvažnije je da si iskrena prema sebi, jer ako uđeš u vezu nespremna, velike su šanse da ćeš se razočarati.

Razgovor o statusu
 
Jeste li cura i dečko ili niste? Zvuči kao banalno pitanje, do trenutka dok te on ne krene upoznavati s  prijateljima. Kako da te oslovi? Je li prerano da kaže da si mu cura, je li prekasno da te oslovi samo imenom? Ovaj razgovor teško dolazi spontano i može biti neugodan, ali jednom kad prođe, oboje ćete se osjećati bolje.
 
Razgovor o ekskluzivnosti
 
Većina žena će na ovo reagirati rečenicom: "Naravno da smo ekskluzivni" - većina frajera će to shvatiti malo kasnije od žene. Neki se muškarci odbijaju vezati samo za jednu ženu, što je njihovo pravo, ali ako si među ženama koje žele pravu, ozbiljnu vezu, vjerojatno ne želiš biti s takvim frajerom. Razgovor o ekskluzivnosti prethodi onom razgovoru o statusu, i zapravo je savršeni uvod u njega.