Trljanje kavom i još 3 neobična beauty savjeta

Foto: Dior

OVE ideje možda zvuče neobično, no ono što je bitno je da su djelotvorne...

1. Preskočite šampon

Svakodnevno pranje kose isušuje kosu i vlasište, uništava prirodne masnoće vlasišta koje ga štite te dovodi do brojnih problema s kosom i vlasištom. Problemi s peruti, lomljivom kosom i osjetljivim vlasištem često su posljedica upravo svakodnevnog šamponiranja. Ako već ne možete bez pranja kose, isprobajte šampone za suho pranje i odgodite pranje za par dana.

2. Napudrajte trepavice

Kako bi vaše trepavice bile što izražajnije i bogatije, volumen im dodajte uz pomoć običnog dječjeg pudera. Nanesite prvi sloj maskare, zatim napudrajte trepavice, a potom nanesite završni sloj maskare et voila!, imat ćete pogled kroz guste trepavice koji će mu slomiti srce.

3. Istrljajte se kavom

Napravite smjesu od pola šalice zrna kave, 3 velike žlice kokosova ulja, pola šalice smeđeg šećera i par žličica cimeta. Dobivenu smjesu koristite kao piling za tijelo koji će vam besprijekorno njegovati kožu i pripremiti ju za hidrataciju. I još ćete k tome savršeno mirisati!

4. Joga smijeha

Najbolji beauty savjet koji možete dobiti je da budete sretni i nasmijani, jer vas ništa ne čini ljepšim i mlađim od iskrenog osmijeha na licu. A kako biste potencirali dobre vibracije i pozitivnu energiju, preporučamo vam da isprobate jogu smijeha. Postoje čak i studije koje su pokazale kako su žene koje su redovito išle na jogu smijeha atraktivnije zbog visokih razina estrogena koji je cijelo vrijeme prisutan u njihovim tijelima. Iliti drugim riječima, sretni ste i nasmijani i rumeni, i cijelo se vrijeme hihoćete poput zaljubljene curice. Ima li išta bolje?

Izvor: Cosmopolitan.hr