Upoznajte frajere koji su osvojili srca Victoria´s Secret anđelica

Foto: JLP, Guliver/Getty, Instagram

ZA NJIMA uzdišu muškarci diljem svijeta, a premda plaću zarađuju naslikavajući se i šečući po pisti u donjem rublju, anđelice branda Victoria's Secret uglavnom su dobre supruge i majke ili djevojke u dugogodišnjim vezama.

Upoznajte frajere koji su osvojili slavne dugonoge ljepotice!

Dvadesetdevetogodišnja Doutzen Kroes udala se za tridestpetogodišnjeg DJ-a Sunneryja Jamesa prije 4 godine. Atraktivan par ima dvoje djece - trogodišnjeg sina Phyllona i kćerkicu Myllenu Mae koja se rodila ove godine.



Zanosnu Alessandru Ambrosio bogataš Jamie Mazur zaprosio je 2008. godine. Par obožava putovati, a na sva putovanja vode i kćerkicu Anju i sina Noaha. Jamie je američki biznismen čije se bogatstvo procjenjuje na 20 milijuna dolara, a obogatio se tvrtkom koja prodaje dizajnerske traperice po povoljnim cijenama na studentskim campusima.

Candice Swanepoel svog je dečka Hermanna Nicolija upoznala u Parizu kad je imala samo 17 godina. Zgodni model iz Brazila plavokosoj se ljepotici svidio na prvu, a od njega se ne odvaja već punih 9 godina.



Jasmine Tookes, 23 također je zaljubljena u modela. Tobias Sorenson i ona zajedno su već 2 godine, a obožavaju putovanja i naslikavanja po egzotičnim destinacijama.



Svi znamo da Leonardo Di Caprio obožava mlade dugonoge plavuše, a posljednja na njegovom popisu je dvadesetdvogodišnja Njemica Toni Garrn. Dvadesetdvogodišnja Toni i tridesetdevetogodišnji Leo u vezi su godinu i pol dana.

Behati Prinsloo ove je godine izrekla sudbonosno "da" 10 godina starijem pjevaču Adamu Levineu. Par se oženio u Mexicu pred 275 gostiju, a na medeni mjesec odletio u Južnu Afriku.

 
Lily Aldridge udana je za  Caleba Followilla, frontmana grupe "Kings of Leon". Par se upoznao 2007. na festivalu Coachella te strastveno zaljubio. Danas imaju i kćerkicu Dixie Pearl.

Rosie Huntington-Whiteley i slavni glumac Jason Statham svoju su vezu obznanili 2010. godine, na festivalu Coachella. Usprkos razlici od 20 godina (ona ima 27, a on 47) i nastojanjima žutih novina da ih posvađaju, par se odlično slaže te rijeko daje izjave o svojoj vezi.

Australka Jessica Hart već tri godine ljubi grčkog milijunaša Stavrosa Niarchosa III. Par ima luksuznu kuću u njujorškom East Villageu te često posjećuje društvena događanja za elitu na samom Manhattanu.