Valerija Šestić: Nova miljenica Marca Jacobsa

NA OVOSEZONSKOM New York Fashion Weeku u moru prekrasnih manekenki našlo se i jedno vrlo mlado, ali nama dobro poznato lice - Valerija Šestić!

Naime, šesnaestogodišnja manekenka švicarsko-hrvatskog podrijetla, nastupila je na hvaljenoj reviji dizajnera Marca Jacobsa, na kojoj je predstavio svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2013.

Za ovu kolekciju slavnog Jacobsa inspirirala je Edie Sedgwick pa su tako sve djevojke nosile natapirane frizure te guste obrve poput ove ikone stila šezdesetih, a mlada Valerija zablistala je u crno-bijeloj haljini s pripadajućom torbicom.

Prije godinu dana mlada Valerija uzburkala je modni svijet lažući o svojim pravim godinama kako bi se mogla pojaviti na pisti  New York Fashion Weeka. Kako je tada izvjestio Daily Mail, "agenti koji predstavljaju Valeriju rekli su desecima dizajnera kako djevojka ima 16 godina. Njezina agencija, nakon toga je priznala kako ima tek 15!".

Ipak, čini se kako dizajneri bez obzira na sve nisu mogli odoljeti prekrasnom licu mlade Valerije jer je tada nastupila na reviji dvojca Dolce&Gabbana te tako započela svoju zavidnu manekensku karijeru.