Vanessa Radman kao ljepotica iz šezdesetih u novoj modnoj kampanji

Foto: Goran Matijašec

LIJEPA glumica Vanessa Radman zablistala je u novoj kampanji branda Klara Cadieux .

Plavokosoj glumici odlično pristaje šminka i frizura u stilu šezdesetih godina, a taj stajling odlično se uklopio u damske modele ovog hrvatskog branda.



"Kao i svaka žena vrlo često ujutro stojim ispred ormara pokušavajući iskombinirati idealnu odjevnu kombinaciju. Ako je preda mnom miran dan odlično se osjećam u bijelom ili bež, ako je u pitanju dan pun poslovnih sastanka i obaveza:  važno mi je da je riječ o vrhunskim tkaninama i krojevima u kojima se osjećam ugodno, a ako je u pitanju glam event biram tamnije boje i elegantnije linije. Sve moje potrebe za razigranim, poslovnim, elegantnim, ali i za sofisticiranim, večernjim komadima pronašla sam upravo u novoj Klara Cadieux kolekciji. Iznimno sam počašćena I sretna što sam baš ja odabrana da utjelovim Cadieux ženu, a ponos je još veći jer nosim odjeću hrvatske dizajnerice, proizvedenu u Hrvatskoj.", otkrila je Vanessa Radman.
 
Vanessa se odlično snašla u ulozi modela ispred fotografskog objektiva Gorana Matijašeca, za make-up bila je zadužena Sanja Agić, a za frizuru Zvonimir Franić ispred frizerskog salona F.