Veselu reviju dvojca ELFS popratili mariachi!

Foto: Press Foto

ZA BOMBASTIČNO otvorenje ovosezonskog Fashion.hr-a pobrinuo se modni dvojac ELFS, poznat po domišljatim revijama koje više nalikuju na glazbeno - modni show.

Dečki su predstavili raskošnu modnu kolekciju za proljetne i ljetne dane koju su na pisti ovog modnog događanja predstavile najzgodnije hrvatske manekenke s Ivom Jerković na čelu.

Kreacije za proljeće/ljeto 2015. dečki su upotpunili širokom lepezom veselih torbica koje pristaju uz svaki prikazani stil.



U prvom dijelu revije dizajneri su pokazali modele koji odskaču od klasičnog "ELFS" stila te predstavljaju njihov izlet u neke nove vode.

Nježne haljinice od bijele čipke, prozračne tunike i haljine bogato ukrašene cvjetićima zazivaju romantično ljeto, dok su za proljeće ELFS-i bijele odjevne komade upotpunili jaknicama i hlačama od kože u nude nijansi.



Nakon toga, na pistu su stupile manekenke u pencil suknjama, haljinama s košaricama, pamučnim majicama s originalnim ELFS materijalima na kojima se nalaze njihovi hit motivi poput slona s mornarskom kapicom, psića te neonskih natpisa.



Treći dio revije, na veliko iznenađenje publike, popratili su mariachi koji su bili savršena glazbena podloga za raskošne modele s bogatim cvjetnim uzorcima.



Umjesto vjenčanice, na pisti se posljednja našla crno-bež haljinica koju je ponijela lijepa Iva Jerković.