Veza na daljinu: Pitanja koja si moraš postaviti prije početka

Foto: Pull & Bear

LJUBAV ne bira ni vrijeme ni mjesto. On je tvoj idealni muškarac, a jedina mana mu je to što živi u drugom gradu ili državi? Ako planiraš vezu na daljinu, moraš si postaviti nekoliko pitanja:

Koliko dugo ćete biti razdvojeni?

Je li udaljenost samo privremena ili trajna? Ako je riječ o tome da on samo studira u drugom gradu i ima se namjeru vraćati, nećete imati problema, ali ako postoji naznaka da ćete cijelo vrijeme biti razdvojeni, moraš razmisliti o tome koliko se isplati ulaziti u takvu vezu. Razdvojenost s vremenom postaje jako naporna, a rijetko ju koji par uspije pobijediti.

Koliko ćete se često viđati?


Ako je on zaposlen, a tvoj je raspored također natrpan, biti će jako teško uskladiti želje i obaveze. Veza na daljinu može funkcionirati, ali samo ako se viđate, barem tu i tamo. Ako se nikako ne možete uskladiti, samo ćete se mučiti, a sve će rezultirati kompliciranom i teškom vezom.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Na početku je lako održati strast - svaki njegov dolazak biti će ti uzbudljiv, a i sama ćeš uhvatiti svaku priliku da dođeš k njemu. Međutim, nakon nekog ćete vremena morati razgovarati o budućnosti i načinu na koji će vaša veza iz one na daljinu prerasti u onu standardnu, na blizinu. Ako se on nema namjeru preseliti bliže tebi, a ni ti ne želiš mijenjati svoj život, bolje je da to ustanovite čim prije.