Video o kojem svi govore: Pharrell i Cara kao Franz Joseph I i Sisi

Foto:Screenshot Video

MODNA kuća Chanel jučer je izbacila teaser za video s modnom bajkom u kojoj glavne uloge igraju jedni od najslavnijih ljudi showbiznisa.

Zgodni Pharrell, producent i pjevač, u ovoj bajci preuzeo je ulogu skromnog lift boyja, i kasnije, Franza Josepha I, dok je najtraženija britanska manekenka Cara Delevingne utjelovila obožavanu caricu Sisi.



U kratkom filmu pod nazivom "Reincarnation", koji je nastao pod producentskom palicom slavnog Karla Lagerfelda, Cara i Pharrell pjevat će pjesmu "CC The World" koju je Pharrell osmislio samo za Chanel, a u kojoj ćemo čuti i kakav glas ima popularna plavuša.

Radnja filma:

Priča govori o nastanku slavne Chanel jakne, kultnog komada koji nikad ne izlazi iz mode. Karl u filmu predstavlja epizodu iz života Gabrielle Chanel(koju glumi Geraldine Chaplin): ona dolazi na odmor u Salzburg 1954. godine te u hotelu susreće mladog lift-boyja (Pharrella) koji nosi jaknu koja oduševljava Gabrielle te ju kasnije inspirira na kreiranje slavne Chanel jakne.



Stvarnost se kasnije pretvara u maštu i Pharrell postaje Franz Joseph I, a Cara Sissi te mladi par zaljubljeno pleše po dvorcu.

Ovaj film u cijelosti će biti prikazan 2.12.2014. u Salzburg na predstavljanju "Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art collection".