Vin Diesel očekuje treće dijete s mlađahnom manekenkom

Foto: Getty, Facebook

SLAVNI glumac po treći će put postati tata.

Vin Diesel ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Naime, zvijezda filma "Brzi i žestoki" upravo je saznao kako će po treći put postati tata, a uskoro ga očekuje i premijera sedmog nastavka spomenutog filma.
 
47- godišnji glumac dijete očekuje sa svojom 31- godišnjom djevojkom, manekenkom Palomom Jimenez, s kojom već ima dvoje djece: 6-godišnju kćerkicu, kojoj su dali ime Hania Riley te 4-godišnjeg sinčića Vincenta Sinclaira. Iako je Vin poznat po tome što pomno skriva svoj privatni život od javnosti, na godišnjicu smrti kolege Paula Walkera, na svom je Facebook profilu objavio sliku njega i svoje preslatke kćerkice.
 
 
Inače, što se tiče novog nastavka popularnog filma, koji u kina stiže 3. travnja, sretne vijesti malo su promijenile planove vezane uz premijeru. Naime, ona je trebala biti održana 10. ožujka u Abu Dhabiju, no sada će biti održana u Los Angelesu, kako bi Vin bio blizu svoje obitelji. 
 
"On nije tip koji rado priča o svojoj djeci, ali je u potpunosti obiteljski čovjek", otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.
 
Čestitamo!