Voli gospođe: Bivši muž Mariah Carey ljubi bivšu ženu Eddieja Murphyja

Foto: Getty

BIVŠI suprug glazbene dive Mariah Carey očito jako voli starije žene.

Glumac i pjevač Nick Cannon, nakon razvoda, ponovno proživljava momačke trenutke. Iako ga se već nekoliko puta spajalo s raznim ženama, čini se kako je ovaj put nešto više od same zabave.
 
 
Naime, kako prenosi US Weekly, Nick se odnedavno viđa s bivšom ženom slavnog glumca i komičara Eddieja Murphyja, Nicole. Par je prvi put viđen na večeri u New Yorku ranije ovog mjeseca, a prema komentarima očevidaca, to nije bila samo prijateljska večera. "Večerali su u zabačenom kutku restorana, a kasnije im se pridružio još jedan par. Čitavu večer su se smijali", otkrili su. Par je ponovno viđen na Valentinovo u jednom drugom restoranu, u koji su došli onda kada su svi ostali gosti završili s jelom te su se navodno čitavo vrijeme držali za ruke.
 
33-godišnji Nick navodno je bio toliko očaran 47-godišnjom Nicole, da nije ni primijetio kada je u restoranu zasvirala pjesma njegove bivše supruge, od koje je odnedavno i službeno rastavljen.
 
 
Podsjetimo, Nick je s Mariahom u braku proveo 6 godina, dok je njegova nova odabranica u braku sa slavnim komičarem bila od 1993.-2006. godine. Nakon toga, bila je 5 godina u vezi s igračem američkog nogometa Michaelom Strahanom, u kojoj je pala i prosidba, no gospodin je dobio pedalu prošlog kolovoza.
 
Čini se kako je mlađe slađe, barem u njezinom slučaju.