Vrijeme darivanja, ali i kihanja: Tko je u vezama veće dijete kad je u pitanju prehlada?

Foto: Screenshot Youtube

OSIM sezone darivanja i obiteljskih okupljanja, ovo je i sezona kihanja i šmrcanja.

Vjerujemo da bi mnoge od vas, koje ovo čitate, učinile gotovo sve za svoje partnere. Posebno kada su u pitanju one manje pozitivne stvari, a još više ako se radi o tome da je on na poslu pokupio neku prehladu te se ne može ustati iz kreveta. 
 
Već vas vidimo kako mu radite pravu domaću juhu i donosite u krevet  (ili vjerojatnije juhu iz vrećice) te još jednu toplu dekicu. No, jeste li ikad barem potajno pomislile kako vaš dragi sve to malo i preuveličava, s obzirom da mu paše način na koji ga tretirate u takvom stanju?
 
Rezultati jednog novijeg istraživanja otkrili su da čak 53 posto pripadnica ljepšeg spola smatra da njihov dečko preuveličava simptome kad je bolestan, dok to za svoje djevojke misli svega 20 posto muškaraca. Također, njih 67 posto smatra kako je njihov partner mnogo veće dijete kad je u pitanju prehlada od njih te kako puno više prigovara.
 
No, najviše nas je iznenadio podatak da su muškarci posvećeniji njegovanju partnerica nego što je to obrnuto (barem oni tako tvrde) i to u omjeru 89 naprema 83 posto.
 
Kako to ide u vašoj vezi? Nadamo se da ste ovih blagdana izbjegli ovakav scenarij.