Wedding Expo novosti: Miss Hrvatske u vjenčanici Martine Felje

Foto: Press Foto

NOVA Miss Hrvatske, prelijepa Antonija Gogić, nosit će reviju Martine Felje na petom Wedding Expo-u. Nakon Lane Gržetić, Wedding City ovime nastavlja uspješnu suradnju s Miss Hrvatske.

Novookrunjena Miss Antonija nosit će u službenim nastupima haljine ovog poznatog megastorea, a suradnja započinje već ovog mjeseca kada na reviji Wedding Expo-a u Westgateu nosi vjenčanice Martine Felje dizajnirane ekskluzivno za Wedding City. Ova revija bit će dvostruki debi, budući da Martina Felja prvi put dizajnira vjenčanice, a Antonija Gogić prvi put nosi reviju kao Miss.



Na modnoj pisti izlagat će još i brendovi Pronovias, Maggie Sottero i Ana Milani. Svi zainteresirani mogu prisustvovati ovom događaju u sklopu sajma vjenčanja Wedding Expo koji se održava 17.-19. listopada 2014. u Westgate Shopping Cityju. Ulaz je slobodan.

Najveći megastore za vjenčanja već je dvije godine prisutan na tržištu. U tom je razdoblju prerastao hrvatske granice i postao najvažniji centar za pripremu mladenaca širom regije. Wedding City se od Designer's Multibranda proširio na kuću koja je u Hrvatskoj predstavila odjevni brend Ana Milani, nudi tražena imena u svijetu vjenčanica poput Pronovias, Maggie Sottero i Rosa Clara te afirmira hrvatski dizajn s Martinom Feljom. Wedding City nudi bogatu ponudu muških odijela, ali i cipela, nakita i ostalog accessoriesa iz svečanog programa. Ovaj grad vjenčanja pokrenuo je i druge uspješne projekte, kao što su Wedding Expo, već peti put zaredom najveći sajam vjenčanja u regiji, te modni časopis za vjenčanja koji ga prati – magazin 'DD'. Wedding City je ponosan na svojih 6000 pratitelja na Facebooku i još više na ostalim društvenim mrežama, a na drugi rođendan časti svoje kupce s prigodnim iznenađenjima. Posjetite nas i razveselite u našem salonu na 1.katu Westgatea!