Wiz Khalifa komentirao mogućnost pomirenja s Amber Rose: "Ne, hvala!"

Foto: Shutterstock

ČINI se kako se rat među bivšim supružnicima nastavlja.

Nakon nekoliko mjeseci mira, slavni reper Wiz Khalifa, ponovno je "aktivirao" slučaj razvoda s manekenkom Amber Rose, a svoje je mišljenje podijelio s fanovima na Twitteru.
 
Nakon što mu je jedan od fanova ostavio komentar kako bi "trebao vratiti svoju ženu natrag", Wiz je prvo kratko odgovorio sa "ne, hvala", a zatim je napisao status toliko očito posvećen njoj. "Žena koja može učiniti nešto djetetu, samo kako bi naudila njegovom ocu je loše stvorenje", napisao je te dodao. "Vidio sam ga, sve je u redu." No, tu se nije zaustavio.
 
"To je jedina stvar koja me može izbaciti iz kontrole. Sranje je kad ljudi to pokušaju iskoristiti protiv tebe, no dobra je vijest je shvaćanje koliko imaš samokontrole. Sve dok se on igra i smije, ja sam super. Ne mogu biti ljut kad vidim to prekrasno lice."
 
Od samog početka, razvod slavnog repera i bivše dugogodišnje djevojke Kanyea Westa bio je mučan. Njihov jedini sin Sebastian Taylor Thomaz rođen je u veljači 2013. godine. Amber je bila ta koja je prošle godine zatražila razvod zbog "nepomirljivih razlika", a navodno će ona dobiti milijun dolara.
 
"Oporavljam se i slobodna sam cura, može se reći. No, nisam spremna za nešto novo", otkrila je Amber, koja je uz to bivšem suprugu poručila da ga voli bez obzira što govori.