Za dan i noć: Super puderi za manje od 100 kn

Foto: Max Factor, Manhattan

I MI smo uvijek u potrazi za novim puderima koji će učiniti ono što reklama zaista obećava, a u svojoj potrazi pokušavamo ne bankrotirati pa često isprobavamo one čije su cijene u rangu do 100 kuna. Ova dva pudera oduševila su nas svojom izvedbom i korektnom cijenom.

Dina: Puder za dan - Max Factor Whipped Creme

VEĆ godinama koristim samo BB i CC kreme jer ne volim da mi se šminka na licu vidi, no nakon što sam slučajno isprobala tester za ovaj puder, odlučila sam ga i kupiti.

Lagana tekstura omogućuje koži da diše, a premda zaista dobro prikriva sitne nepravilnosti, na licu se gotovo i ne primjećuje.

Premda imam svijetlu put, najbolje mi odgovara boja Golden koja licu daje zdrav izgled i nije pre narančasta niti pre ružičasta, a zadovoljna sam i s blagim mat efektom koji mi je potreban zbog mješovitog tipa kože.

Naravno, ukoliko želite jako prekrivanje ili puder koji će trajati cijeli dan i noć - možda ovo ipak nije proizvod za vas. 

Ocjena: 4/5



Ena: Puder za noć - Manhattan Powder Mat

Manhattanov Powder Mat pokazao je da ona o omjeru cijene i kvalitete ne mora nužno biti istina. Jeftiniji od ostalih (pedesetak kuna), pokazao se kao izuzetno dobar izbor.

S jedne strane, njegova gustoća je prednost, jer kad ga se istisne iz tube, neće se razliti, već ostaje na mjestu. S druge strane, zbog jake gustoće jako je vidljiv, zbog čega nije toliko primjeren za dnevnu uporabu, odnosno je, ali isključivo u kombinaciji s hidratantnom kremom ili svjetlijom nijansom nekog drugog pudera.

No, odličan je za večernje izlaske, pogotovo one duže, jer dugo traje, odlično prekriva nepravilnosti, daje koži mat izgled, a zbog prigušenih svjetala neće se toliko vidjeti kao po danu.

Ocjena: 4/5