Začini svoj stil uz 5 trendi ideja

Foto: ASOS

ZA VRIJEME hladnijih dana većina žena radije bira tamnije nijanse odjeće. Siva, zemljane boje, vječna crna i bež najlakše su za kombiniranje, a tmurna maglovita jutra i kišni dani tjeraju nas da u skladu s njima izaberemo i boje svoje odjeće. No, ne moramo čekati proljeće i sunčane dane da svojim zimskim kombinacijama dodamo malo zanimljivih detalja.

Kape

Zimske kape svake hladne sezone dobivaju nova naličja, oblike i boje, a u moru različitih modela najbolje je odabrati neku neutralnu i još jednu šarenu za tamnije kombinacije. Ove sezone najviše su in viseće kape koje nam pomalo daju hipsterski izgled, ali u tome i je cijela bit. One stoje većini cura, tople su i lako ih je kombinirati.



Slojevita odjeća

Zimi je najbolje odijevati se što slojevitije. Tako ti nikada ne može biti prevruće ili prehladno, a to je i jedan od najtrendi zimskih stilova. Osjećat ćeš se super u svojoj koži jer na ovaj način možeš kombinirati milijun boja i modela odjeće i tako izraziti svoju kreativnu modnu stranu.



Tajice

Ovaj trendi odjevni komad ne silazi s polica high street trgovina već dugo vremena, a nama ženama to svakako odgovara jer ih ima u svim veličinama, uzorcima, materijalima i oblicima, one su udobne, tople, super ih možeš iskombinirati i možeš ih nositi i zimi i ljeti.



Koža


Kožne jakne, tajice, parke s kožnim rukavima, sve su to trendi komadi koji tvoj stil čine još primamljivijim i u tebi bude vamp djevojku. Koža u sebi ima tu neku divlju stranu i u njoj se možeš i trebaš osjećati vrlo seksi i poželjno.



Čizme

Jedan od najvažnijih modnih detalja zimskog razdoblja su svakako čizme, bile visoke ili niske. Dodatni plus je ako imaju zakovice i ako ih iskombiniraš a pravi način. No, zbog toga ne moraš brinuti previše jer čizmice odgovaraju tunikama i haljinama jednako dobro kao i hlačama.