"Želim bradu poput Mile Kunis": Seksi brade novi su hit u plastičnoj kirurgiji!

OPERACIJE grudi, nosa i uklanjanje sala s "kritičnih područja" do sada su bili najpopularniji oblici plastične kirurgije, no kirurzi upozoravaju na novi trend - operaciju brade!

Prema izvještaju uglednog društva "American Society of Plastic Surgeons", operacija brade je novi i najbrže rastući hit u "plastici", a u 2011. ovakvih su zahtjeva imali više od botoxa, liposukcije i povećanja grudi zajedno! Trend sa rastom od 70 posto u prošloj godini popularan je i među muškarcima i među ženama, no ipak je zabilježen veći postotak ženske populacije koji dolazi na "sređivanje brade".

Stručnjaci kažu da su se žene pomamile za ovim trendom zbog rastućeg trenda video-poziva na poslu, što dovodi izgled njihova lica u prvi plan, pa se pokušavaju pošto-poto riješiti podbratka i mlohavog izgleda lica. Ugledni kirurg Malcolm Roth također kaže da su područje vilice i brada prva mjesta na kojima se zamjećuje starenje, pa stoga ne čudi da su žene voljne platiti za operaciju ovog tipa.

Cijene "umetaka za bradu" kreću od 4,671 dolara, a pacijent već drugi dan može ići kući, dok cijeli oporavak traje dva tjedna.