Želiš dobru vezu? Prvo postavi ova 3 pitanja!

Foto: Screenshot Youtube

UPOZNALA si super frajera i čini ti se da bi se cijela priča mogla pretvoriti u vezu? Prije nego što kreneš zamišljati kako mijenjaš status veze na Facebooku, ovo su tri ključna pitanja koja će ti pomoći u odluci je li frajer uopće materijal za vezu.

Možeš li mu vjerovati?
 
Znamo, čini se blesavim očekivati da možeš procijeniti frajera nakon nekoliko spojeva, ali možeš stvoriti sliku od prvih dojmova, a ona je često jako točna. Razmisli kako se ponaša kad ste zajedno - gleda li druge žene, priča li jednu stvar na jednom spoju, a onda mijenja priču na drugom, obeća li da će se javiti pa to ne učini? Ako već na samom početku vidiš da griješi na ovakvim stvarima, možda je bolje da nastaviš tražiti dalje.

Je li zainteresiran za vezu? 
 
Neki muškarci odmah kažu da nisu spremni za vezu, a žene to vrlo često odluče ignorirati. Čak i ako to nije izričito rekao, po njegovom ponašanju možeš vidjeti zanima li ga veza ili je još uvijek nespreman za nju. Ako ne planira stvari s tobom i javlja ti se u zadnji čas, moguće je da je vaš druženje za njega ipak samo flert koji se neće pretvoriti u ništa više od toga.
 
Je li mu stalo do tebe? 
 
Ovdje je riječ o tome poštuje li te ili ne. Ako na samom početku vidiš da nije tip muškarca koji cijeni žene i misli da se prema njima treba ponašati kao prema damama, kreni dalje jer ako je takav na početku, kad te još treba impresionirati, ako uđeš s njim u vezu postat će puno gori.