Zgodan i razgolićen Mihael Slivečko u blagdanskom editorijalu Ivice Klarića

Foto: Goran Čižmešija

U ČAROBNOM ambijentu dvorca Trakošćan snimljen je prigodni blagdanski modni editorijal IK STUDIO-a, s odabranim komadima iz kolekcije Ivice Klarića, namijenjenim različitim prigodama, od formalnog izlaska do dekadentne novogodišnje zabave.

Kad se postavi pitanje što bi se trebalo obući za doček Nove godine, muškarci su najčešće zakinuti za takve savjete, a upravo je Ivica Klarić odlučio to ove godine promijeniti te prikazati četiri idealna muška outfita za prosinac.
 
 
Radi se o modelima iz Klarićeve tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju. Fini plavi svečani smoking i leptir mašna za elegantnu proslavu, casual izdanje uz prsluk, ležerne hlače i cilindar kao idealan modni dodatak ludom provodu, IK hoodie i duži sako za obilazak grada i doček na otvorenom te topli vuneni sako uz traperice za neformalno druženje s prijateljima na kućnom dočeku.
 
 
U ulozi modela našao se zgodni Mihael Slivečko. Mihael je ujedno i magistar edukacije hrvatskog jezika i književnosti, te magistar edukacijske rehabilitacije.