Zima u bijelom: Moda u boji snježne pahulje

Foto: Lisca, Asos

NAŠE mame zimi su rijetko nosile bijelo iz praktičnih razloga. Na bijeloj odjeći vidi se svaka mrlja, a bijele hlače ili kaput zamrljani bljuzgom i blatom sigurno ne bi izgledali atraktivno.

Ipak, ako je zima pretežno sunčana, baš kao i ova, za vrijeme suhih dana možemo si dati oduška i razveseliti se nekim lijepim bijelim komadom.

Odvažne cure odabrat će bijeli kaput ili bijele gležnjače, dok ostale mogu birati između bijelih haljina, bijelih traperica, udobnih mucastih bijelih vestica ili pak modnih dodataka u boji snijega.

Bijelo se odlično slaže s bojom trapera, pastelnim bojama te ružičastom i crvenom bojom, a premda crno - bijele kombinacije uvijek izgledaju dobro, pokušaj izbjegavati one u kojima crne prevladava jer će tada bijeli odjevni komad djevovati "ljetno" (npr. bijela haljinica uz guste crne najlonke, crne gležnjače i crni kardigan).

Bijele kombinacije vole i žarke boje poput fuksije, crvene i narančaste pa svakako blijedu kombinaciju razvedri ružem za usne u nekoj od tih nijansi.

Bijela boja odličan je izbor i za donje rublje jer uvijek izgleda ženstveno, glamurozno i svježe!

Psst! Prekrasni bijeli kompletić s našeg kolaža potražite u web shopu ili trgovinama branda Lisca!