Znakovi da je vrijeme da promijeniš ploču

Foto: Ermanno Scervino

KADA je ljubav u pitanju, neke žene jednostavno puste da se dogodi ono što se mora dogoditi - to su opuštene žene koje ne planiraju previše. Naravno, puno je više onih koje ne samo da planiraju ljubav prije nego što se dogodi, nego imaju i listu karakteristika koje njihov muškarac mora imati - listu koje se ne planiraju odreći. Ako si u ovoj grupi žena, ovo su znakovi da je vrijeme da se riješiš liste i pridružiš pokretu žena koje ne planiraju:

Kad upoznaš frajera, misliš da nešto skriva
 
Ne samo da to misliš, nego se na sve načine trudiš otkriti što ne valja s njim. Ako se prepoznajueš u ovome, vrijeme je da napustiš ovakav način razmišljanja i počneš vjerovati da ipak postoje dobri frajeri.
 
Imaš određeni tip
 
Svatko ima preferencije, ail ako si jedna od onih koje hodaju ISKLJUČIVO sa crnokosim, visokim muškarcima, možda nije loše da malo proširiš vidike.
 
Za svaku kvalitetu pronađeš dvije mane
 
Mane su tu da ih naučimo tolerirati, a normalna žena će se prije fokusirati na kvalitete i pokušati ignorirati sitne mane. Ako se fokusiraš samo na njegove mane, nikada nećeš pronaći frajera koji će biti dovoljno dobar. 
 
Imaš listu stvari koje ne prihvaćaš
 
I to svi imamo, ali na većini lista se nalaze samo grozne stvari koje nitko nikada ne i trebao tolerirati. Ako je na tvojoj listi neprihvatljivih stvari jako puno stavki, možda nije loše da razmisliš postoji li uopće muškarac koji se može približiti tvojem idealu.