Znakovi da si na super prvom spoju

Foto: Screenshot Youtube

PRVI spoj je stresan, ne samo zato što ne znamo o čemu bismo pričali, nego i zato što konstantno brinemo o tome hoće li doći do drugog spoja. Ovo su znakovi da spoj ide odlično i da se nemaš zbog čega brinuti.

Traje dulje nego što si očekivala
 
Ako je spoj stvarno dobar, niti jedno od vas ne želi da završi. Brzinska kava i odlazak znači da i nije baš dobro prošlo, ali ako ti frajer predloži da odete na drugu lokaciju ili se još malo zadržite, znači da je definitivno super. 
 
Fizički kontakt
 
Ako ga privlačiš, neće izdržati a da te ne dotakne, barem malo i "slučajno." Čak i ako ti ovlaš prođe rukom preko ruke dok pokušava dohvatiti račun, velikse su šanse da mu se jako sviđaš.
 
Rastanak traje i traje
 
Možete se rastati brzo, ali ako je bilo stvarno zabavno, nekako nećete htjeti da zabava završi. Ovakvi su rastanci pomalo neugodni i čudni, ali upravo su oni najslađi.
 
Razgovor klizi
 
Razgovor koji jednostavno klizi definitivno je znak dobrog prvog spoja. Ako upadate jedno drugom u riječ, kombinirate neugodnu tišinu sa još neugodnijim razgovorima i mučite se u komunikaciji, stvari baš i ne idu najbolje. Dovršavanje rečenica i konstruktivan razgovor s druge strane, znakovi su da spoj ide u odličnom smjeru.