Znakovi da si u vezi s metroseksualcem

Foto: Gant

IAKO su u zadnje vrijeme popularniji muškarci koji se vraćaju korijenima i nisu toliko opsjednuti izgledom, metroseksualci i dalje žive među nama. Ako sumnjaš da je tvoj dečko jedan od njih, ovo su znakovi koji to potvrđuju.
 
Ne može bez ogledala
 
Kod kuće, na poslu, u prolazu pored kafića u čijem izlogu može baciti oko na sebe… metroseksualac je konstantno opsjednut time kako izgleda, i ne može propustiti priliku da još jednom provjeri je li sve na mjestu.

Opsjednut je selfiejima
 
Žene koje rade selfije u kupaonici su i dalje pomalo čudne, ali na to smo nekako navikli. Muškarci koji rade selfije su druga priča. Muškarci koji misle da su toliko lijepi da se jednostavno moraju slikati i to pokazati cijelom svijetu najčešće u sebi skrivaju malog metroseksualca.
 
Ide na solarij
 
Ne moramo puno objašnjavati ovo - ide na solarij.
 
Ljuti se na frizera
 
Svakome se tu i tamo dogodi loša frizura, a kad se dogodi muškarcu, nema puno problema jer muškarac zna da će se ponovno šišati za par tjedana. Metroseksualac će napraviti dramu zbog nekoliko pramenova koji ne idu u smjeru u kojem je on zamislio.
 
Opsjednut je odjećom
 
Volimo vidjeti lijepo odjevenog muškarca, ali postoji razlika između muškarca koji se lijepo odijeva i onog koji satima smišlja kombinacije koje će staviti na sebe. Metroseksualac ne samo da zna što je trenutno in, on zna i zašto tvoje cipele ne pašu na haljinu koju si mislila odabrati.