Znakovi da te tvoj dečko pretvara u luđakinju

Foto: Screenshot Youtube

LUDA cura - izraz koji čujemo svako toliko od frendova koji znaju frenda koji ima curu koja nije normalna. Lude cure se ponašaju… ludo, ali nisu uvijek jedine krive za svoje ponašanje. Ako si i ti jedna od onih koje primjećuju da su izgubile kompas i ponašaju se pomalo ludo u zadnje vrijeme, možda je kriv baš tvoj dečko. Postoje muškarci koji stvaraju lude žene, a evo kako to rade.

Glume da su simpatični
 
Muškarac koji stvara lude žene na početku može glumiti da je jako simpatičan, pristupačan, drag… On je sve ono što želiš da je, a loša vijest je da to traje tek dovoljno dugo da te osvoji. Kad te ima, pokazuje svoje pravo lice i krivi te kad od njega očekuješ da bude ono što je bio kad ste se tek upoznali.
 
Briga o njima je tvoj posao
 
Muškarac koji će te izludjeti voli zabavu, uzbuđenje i adrenalin, a sve što nije u toj domeni mu je dosadno i nezanimljivo. Takav frajer će od tebe očekivati da se baviš svim pravim životnim stvarima, a on će se htjeti samo zabavljati. Kad pokušaš na njega prebaciti dio ozbiljnih stvari, to mu se neće svidjeti.
 
Sebični su
 
On želi sve najbolje za sebe, a tebi će davati mrvice i to kad mu paše. To je dovoljno da izludi bilo koju normalnu ženu.
 
Uvijek su u pravu
 
Ako mu pokušaš dati do znanja da se ne ponaša lijepo prema tebi, poduzet će sve da ti dokaže da nisi u pravu. Ovakav tip muškarca ne prihvaća mogućnost da je možda u krivu, nego automatski prebacuje odgovornost na drugu osobu.