Znakovi koji otkrivaju da si u nesretnoj vezi

Foto: Gucci

PREPOZNAJ ih na vrijeme.

1. Ignoriranje unutarnjeg glasića
 
Onog malog, koji ti govori da nešto nije u redu, jer u suprotnom se ne bi javljao. Svi ga imamo u sebi, no rijetko tko ga čuje, jer smo naučeni da vjerujemo logici. Poslušaj ga ovaj put i dublje istraži činjenice.
 
2. Više se ni ne svađate
 
Niti jedan par nije savršen i svi se svađamo. Iako svađe nisu ugodno iskustvo, način su rješavanja problema te dokaz da nam je još stalo. No, ako ni toga više nema kod vas, očito je da ste postali prilično ravnodušni u vezi svoje veze, što nipošto nije dobar znak.
 
3. Maštanje o životu bez njega
 
Ako se često nađeš u razmišljanju kako bi tvoj život bio sretniji bez njega, naglasak je na sretniji, mislimo da smo ti dovoljno rekle.
 
4. Jedan ili više glavnih problema
 
Postoje 4 ponašanja koja su destruktivna za svaku vezu, a to su: neprestano kritiziranje partnera, odbijanje preuzimanja odgovornosti za probleme, sarkastične primjedbe kojima pokazuješ da misliš da si bolja i superiornija od njega te emocionalno zatvaranje, umjesto otvorenog rješavanja problema. Ako je samo jedan od tih glavnih razarača veza prisutan i u vašoj, to je već veliki problem, a kamoli ako ih je više.