Znakovi koji pokazuju da je on dečko kojeg bi trebala zadržati

Foto: Numero

ČESTITAMO, ti si prava sretnica.

1. Iskren je
 
Iskrenost je temelj svake veze. Ako ovaj čovjek nema problema s iskrenim razgovorima o doslovno svemu, to je i onaj kojeg trebaš zadržati. Također, s njim nema toplo-hladno igrica, koje često znaju biti emocionalno iscrpljujuće.

2. Nije posesivan
 
Čovjek kojemu je potreban netko tko će svakodnevno podizati njegov ego, loš je izbor za tebe. Ako se pitaš zašto, odgovor je vrlo jednostavan: on će biti ljubomoran, posesivan i uvijek će sumnjati u tebe.
 
3. Obećanja
 
Ako tvoj dečko što kaže, to i napravi, on je definitivno onaj kojeg bi trebala zadržati. To prije svega vrijedi za velike i važne stvari, ali i sitnice mogu otkriti puno toga. Pa ako on nazove kad dođe doma, baš kako je obećao ili te pokupi na vrijeme, time pokazuje da je pouzdan i obziran prema tuđem vremenu.
 
4. Svađanje
 
Ako se muškarac pored tebe zna pametno svađati i nositi s problemima, onda je to netko s kime se možeš početi zamišljati u budućnosti. S druge strane, ako govorimo o tipu koji svaku sitnicu pretvara u svađu, duri se danima, ima bijesne ispade ili neprestano vadi iz rukava stare argumente, bježi!