Zvijezda serija "O.C." i "Gotham" Benjam McKenzie ljubi kolegicu sa seta

Foto: Splash News

GLUMAČKI par, iskrice sa seta prenijeo je u stvarni život.
 
Zvijezda nekad popularne teen serije "O.C.", Benjamin McKenzie ponovno ljubi, a njegova odabranica je glumica Morena Baccarin, kolegica iz serije "Gotham", televizijskoj priči o Batmanovim počecima.
 
Njihova kemija na setu nedavno se preselila u njihove privatne živote, a da Benjamin ljubi lijepu glumicu, bilo je jasno i prekjučer, na dodjeli nagrada Emmy, kada se par pojavio zajedno na crvenom tepihu, a zaljubljeni pogledi jednostavno se nisu mogli sakriti pred kamerama. Kasnije je par uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti na jednoj zabavi.
 
Danas 37-godišnji Benjamin, u spomenutoj seriji igra ulogu detektiva Jamesa Gordona, a Morenin lik doktorice Leslie Thompkins predstavljen je na kraju prve sezone. Zanimljivo je i kako se par poznavao i puno prije zajedničke serije, jer je Morena imala kratku ulogu i u seriji "O.C.", koja je proslavila Benjamina.
 
Glumica iza sebe već ima jedan propali brak, s američkom producentom Austinom Chickom, a 2013. godine dobili su sina Juliusa. S druge strane, Benjamin rijetko govori o svom privatnon životu, a u jednom intervjuu za Elle, otkrio je da je to zbog velike sramežljivosti.
 
Za sve zaintersirane, druga sezona serije "Gotham" krenula je jučer, 21. rujna.