Adriana Đurđević se pohvalila remenom za kojim luduju modne ovisnice

Foto: Instagram

DIZAJNERSKI remen koji već godinama uspješno prkosi trendovima osvojio je još jednu poznatu Hrvaticu.

Riječ je o industrijskom remenu brenda Off-White koji je prvi put lansiran 2016. godine u žuto-crnoj kombinaciji, a nakon što je u kratkom roku zaludio modni svijet, dobio je i varijante u drugim bojama.

Nose ga Kendall i Kylie Jenner, Beyonce, Bella Hadid i brojne druge slavne dame, a u svojim kolekcijama imaju ga i Severina, Ljupka Gojić Mikić te Jelena Rozga. A sad se novom verzijom ovog megapopularnog remena pohvalila još jedna domaća trendseterica - Adriana Đurđević.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara na Instagramu je objavila fotografiju iz Cannesa na kojoj pozira u dugačkoj satenskoj ružičastoj haljini s trendi napuhanim rukavima u stilu 80-ih kojoj je u struku dodala bež remen sa zlatnom kopčom i logom brenda Off-White.

Adriana je svojim modnim odabirom još jednom potvrdila da je u koraku s trendovima, kao i da ovaj remen i dalje ne izlazi iz mode, čemu svjedoči i činjenica da je model koji ona nosi trenutno potpuno rasprodan unatoč cijeni od 225 dolara, odnosno 1500 kuna.