Adriana Đurđević umjesto majice odjenula - mašnu

Foto: Instagram

DJEVOJKA našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević iz dana u dan s pratiteljima na Instagramu dijeli svoje domišljate modne kombinacije. Lijepa Dubrovčanka ne krije ljubav prema modi, a upravo na račun te ljubavi često dobiva i komplimente. Čak i onda kada odjene potpuno neobične modne komade.

Tako je nedavno pozirala u tenisicama koje izgledaju kao čarape i oko kojih se lome koplja. Nikoga nije previše začudila ni spoznaja da je mlada ljubiteljica mode jednostavno zaljubljena u odvažan uzorak koji posljednjih mjeseci vlada ulicama, ali je zato uspjela itekako iznenaditi svojim posljednjim outfitom.

Naime, Adriana je pozirala ispred Eiffelovog tornja u jednoj od najneobičnijih kombinacija koje smo imali prilike vidjeti u posljednje vrijeme.

Klasične crne traperice kombinirala je sa zlatnim sandalama, a umjesto košulje ili majice, odjenula je ružičastu predimenzioniranu mašnu. Možda je ovim stajlingom odlučila poručiti svom dečku da mu je ona najveći poklon koji može dobiti, a možda je samo željela biti sigurna da će biti primijećena.