Adriana Lima na Instagramu uvjerava javnost kako ludo voli svog dečka

Foto: Instagram

AKO to slučajno niste znali, Adriana Lima ima novog dečka.

Učitelj nekonvencionalne medicine i autor, Metin Hara, osvojio je srce brazilske manekenke koja je ljeto provela u njegovoj rodnoj Turskoj. Par je već objavio i nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, a uhvaćeni su i kako se drže za ruke.

No sada se Lima našla na udaru turskih medija, koji su je optužili da vara svog novog dečka, a s njima se odlučila obračunati na Instagramu. Manekenka je podijelila fotografiju spornog članka i u opisu opravdala svoje ponašanje, a ispod objave vam donosimo prijevod njenog teksta:

"Danas sam tu kako bi iskoristila Instagram kao platformu za istinu. Riječ je o fotografiji iznad, čiji tekst na turskom baš u potpunosti ne razumijem, ali čula sam glasine o mojoj vjernosti prema mojoj ljubavi Metinu, i da, rekla sam ljubavi. Muškarac koji pozira sa mnom je moj gay prijatelj @mkastanis i da, rekla sam gay prijatelj, koji mi je poput obitelji. Razlog zbog kojeg sam se zaljubila u Tursku je taj što sam osjetila puno ljubavi od ove zemlje i njezinih ljudi. Stoga vas lijepo molim da poštujete moj i Metinov privatni život i prestanete izmišljati vijesti. Ovo se događa od kad smo Metin i ja počeli hodati. Molim vas da prihvatite činjenicu da smo on i ja sretni i zaljubljeni. A nije se promijenilo ni moje mišljenje o ovoj zemlji. Hvala vam na razumijevanju. Volim vas svim srcem i jedva se čekam vratiti."

Podsjetimo, Lima se prošle godine, nakon pet godina braka, rastala od srpskog košarkaša Marka Jarića, s kojim ima i dvije kćeri. Od tada je bila "single", sve dok ovog ljeta nije upoznala Metina.