Adriana proslavila rođendan u opasno kratkoj haljini, žene gledale samo u buket

Foto: Instagram

DJEVOJKA Duje Ćaleta-Cara Adriana Đurđević proslavila je 28. rođendan i, kao i inače, posebnu pažnju posvetila odabiru outfita.

U posljednje vrijeme ne može odoljeti najpopularnijem modnom dodatku koji je donedavno bio zanemaren, najlonkama s uzorkom, pa ih je i ovog puta vješto uklopila u svoj stajling. Čak i ako se ne snalazite najbolje u modnom svijetu, s njima je gotovo nemoguće pogriješiti. Pristaju uz apsolutno sve, a jedino je potrebno pripaziti da ne pretjerate kombinirajući previše uzoraka.

No ako vam nedostaje ideja što odjenuti za neku od predstojećih blagdanskih proslava, upravo bi vam Instagram profil ove Dubrovkinje mogao poslužiti kao izvor odličnih ideja. Jedna takva je zasigurno i ovaj outfit.

Ovog puta njezin je odabir pao na opasno kratku i usku haljinu koja ne dopušta nedostatke. Osim što je stavila noge u prvi plan, naglasila je i dekolte iako ga je istovremeno vješto sakrila. Duboki dekolte koji je djelomično skriven uz pomoć vezica odličan je izbor kada poželite koketirati s odvažnošću, izazovnošću, ali i decentnošću. 

Također, naglašeni puf rukavi su još jedan od trenutnih modnih hitova koji obožavaju ljubiteljice retro stila, a Adriana je cijelu priču zaokružila crnim sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Ipak, dok su istinske ljubiteljice mode uživale promatrajući ovu modnu igru, pravim romantičarkama je pogled bježao prema impresivnom buketu crvenih ruža. Elegantan i klasičan odabir s kojim je nemoguće pogriješiti, a ne sumnjamo da je riječ o Dujinom poklonu.