Ako ljeto provodite u uredu, ova četiri modna savjeta morate znati

Foto: Instagram

KADA temperature prijeđu 30 stupnjeva, jedino što ste u stanju jest maštati o plaži. No, ako ste već iskoristili svoj godišnji ili ste jednostavno osuđeni na ljeto u uredu, postoji nekoliko modnih savjeta koje uvijek trebate imati na umu.

Ljeto je najizazovnije modno godišnje doba, i to ne samo zbog opasno oskudnih krpica koje mnogi nose već i zbog brojnih modnih promašaja koje je vrlo lako napraviti. S jedne strane želite ostaviti ozbiljan dojam čak i tijekom ljetnih vrućina, ali s druge strane ne želite cijeli dan provesti znojeći se u uredu.

Kako biste ispunili oba zahtjeva, držite se ovih pravila:

Ne pokazujte previše kože

Pokazivanje previše kože je jedan od najčešćih modnih promašaja tijekom ljetnih dana. Žao nam je, ali zaboravite na kratke suknje i haljine. Radije birajte lepršave hlače izrađene od prozračnih materijala ili suknje ispod koljena.

Izbjegavajte prozirnu odjeću

Iako su prozirni topići ispod kojih se vidi grudnjak trenutno u modi, vaši poslovni partneri ne dolaze na sastanak kako bi provjerili kakvo donje rublje nosite.

Sakrijte mrlje od znoja

Ako se ljeti jako znojite, izbjegavajte pastelne boje i sintetičke tkanine. Umjesto toga, birajte crne i bijele modne komade te lepršavu odjeću ispod koje će zrak bez problema cirkulirati.

Neprikladne cipele ostavite kod kuće

Gumene japanke su odličan odabir za plažu, bazen ili popodnevnu kavu s prijateljicom, ali nemaju što raditi u uredu.