Ako "Matrix" sunčane naočale nisu za vas, ovaj trend osvojit će vam srce

Foto: Instagram 

MODNI svijet trenutno je opsjednut minijaturnim sunčanim naočalama koje su se vratile iz devedesetih. 
 
Popularno ih nazivaju i "Matrix" sunčanim naočalama jer je iste imao i Keanu Reeves u znanstveno-fantastičnom klasiku, a nose ih redom sve slavne trendseterice, od Gigi i Belle Hadid, preko Kardashianki, do Rihanne. No iako su trenutno mega popularne, nisu baš po svačijem ukusu jer budimo realni, rijetko kome dobro stoje. Srećom, to nisu jedine hit sunčane naočale za ovu godinu, a i drugi vodeći trend je poprilično iznenađujuć.
 
 
Možda ste ga već i uočili jer riječ je o sunčanim naočalama s okvirima u obliku srca koje su već godinama prisutne u modi, no nikada nisu bile hit. A sada su ih nabavile sve poznate fashionistice i odjednom su preplavile ulice modnih metropola, ali i Instagram.
 
 
Popularnosti srcolikih sunčanih naočala svakako je doprinijela i luksuzna modna kuća Saint Laurent koja ih je uvrstila u svoju kolekciju za nadolazeću sezonu pa smo sigurni da će i high-street trgovine uskoro preplaviti slični modeli.
 
 
Ovaj trend je potpuno suprotan od minimalističkog Matrix trenda pa će ove godine rijetki ostati nezadovoljni modom, barem kada su u pitanju sunčane naočale.