Ako želite biti primijećeni, kopirajte hrabri make-up Ecije Ivušić

Foto: Instagram

NAKON što je prije nekoliko dana prezentirala jedan od svima omiljenih make-up lookova - pin up look koji se sastoji od izraženog crnog tuša za oči i crvenog ruža, Ecija Ivušić je ovaj put odlučila isprobati nešto hrabrije boje.

Čini se kako ju je na novu make-up avanturu potaknula Severina koja je nedavno pozirala noseći na usnama hladnu ljubičastu nijansu pa se i lijepa voditeljica odvažila isprobati look koji se rijetko viđa.

Odlično se poigrala decentnim i jarkim nijansama pa je oči obrubila tankom linijom tuša za oči i istaknula ih svijetlim sjenilom, dok je fokus stavila na usne. Odabrala je ruž u boji šljive koji je nemoguće ne primijetiti, a koji je pravi mamac za komplimente.

Ecija jako dobro zna da pri nanošenju ove nijanse ruža treba pripaziti na količinu rumenila na obrazima, baš kao i da ne treba pretjerivati s naglašavanjem drugih dijelova lica. Iako je ljubičasti ruž pomalo neočekivan, on odgovara svakom tonu kože, ali je bitno pronaći pravu nijansu za sebe. Od nježne boje lavande do tamne nijanse kupine, izbora je stvarno puno, a kako ne biste doživjeli pravi make-up fijasko, uz ljubičasti ruž kombinirajte minimalistički crni tuš na očima ili nježne brončane i pastelne nijanse sjenila.

No, koju god nijansu ljubičaste odaberete, jedno je sigurno - nitko neće ostati ravnodušan.