Alex Pettyfer: Holivudski novi zločesti dečko

DVADESETJEDNOGODIŠNJI glumac Alex Pettyfer izrastao je od tinejdžerske zvijezde do novog holivudskog zločestog dečka. Zgodni Britanac glumio je u mnogim tinejdžerskim filmovima kao što su Teen Agents, Stormbreaker i Wild Child, a nedavno smo ga mogli gledati u SF filmu "I am number 4".

Osim što dobro glumi, Alex super izgleda, pa je tinejdžerske dane proveo baveći se manekenstvom, a snimio je i tri reklamne kampanje za modni brand Burberry. Bivši dečko Emme Watson opsjednut je tetovažama pa ih ima čak sedam, a najupečatljivije su križ na prsima i riječi "What Goes Around Comes Around". Naravno, kao pravi "bad boy", Alex je morao imati i neku šokantnu tetovažu, pa na međunožju ima ispisane riječi: "Thank you".

Čini se da mladi Alex ima sve što treba da bi uspio u Hollywoodu: dobar izgled, talent, ali i probleme sa ponašanjem. Glumac navodno često kasni ili ne dolazi na važne sastanke i pojavljivanja vezana za svoje filmove, a kolaju glasine da se producenti boje raditi s njim kad čuju što se sve o njemu priča. Čini se da Alexa njegov status zločestog dečka ne dira jer je nedavno za časopis V-Man dao intervju u kojem je popljuvao cijelu filmsku industriju. Između ostalog, izjavio je: "L.A. mi se polako uvlači pod kožu ali je ipak sranje. Ovaj grad je poput ogromnog bazena u kojem svi žive u strahu."

Seksi glumcu uskoro izlaze čak tri nova filma: "Beastly", "In Time" i "Magic Mike", a njegovi agenti se nadaju da će u njima pokazati dovoljno talenta da zbog svog divljeg ponašanja ne izgubi previše uloga.

Nakon Emme Watson, Alex je hodao s glumicom  Diannom Agron (Glee), s kojom se često svađao, a sada, nakon prekida, Dianna ga se navodno toliko boji da živi u hotelu a ne u svojoj kući. Naravno zločesti dečki uvijek imaju hrpu cura oko sebe, pa je Alex nakon Dianne utjehu pronašao u unuci Elvisa Presleya, Riley Keough.