Anja Alavanja pomiješala najpoželjnije jesenske uzorke i oduševila stajlingom

DOMAĆA voditeljica, Anja Alavanja nedavno je proslavila 37. rođendan, a tom prilikom najviše je zanimanja izazvala haljina koju je odjenula. Kreacija koju obožavaju sve generacije bila je pun pogodak. No to nije prvi put da lijepa voditeljica privlači pažnju svojim outfitima.

Iako prednost daje udobnim komadima, već na prvi pogled jasno je da prati i trendove na modnoj sceni. Tako nije odoljela ni trendu duplog trapera, a još jednim odličnim stajlingom u nizu najavila je i povratak laskavog trenda - upečatljivih, širokih hlača.

Ovog puta složila je outfit koji će mnogi rado kopirati. Spojila je nekoliko velikih jesenskih modnih hitova, ali i iskombinirala dva popularna jesenska uzorka - cvjetni s tamnom podlogom i karirani, a rezultat je kombinacija koja laska njenoj figuri.

Kratku lepršavu haljinu s točkicama spojila je s kariranim sakoom koji je pravi "must have". Struk je naglasila klasičnim remenom. No, pažnju su privukle čizme do koljena s visokim potpeticama koje su u prvi plan stavile njene noge i dale dozu izazovnosti. I na kraju, šešir i torbica s resicama dodaci su kojima može zahvaliti look moderne kaubojke.

Moderno, urbano i drugačije - čista petica!